Fruits de Ponent col·laborarà amb l’IRBLleida per difondre els valors saludables de la fruita

A la imatge; Josep Presseguer, Director General de Fruits de Ponent; Reyes Grases, Gerent de l'IRBLleida; Sebastià Escarp, president de Fruits de Ponent, i Josep Maria Bosch, Responsable de Promoció de l'IRB Lleida.

Ambdues entitats rubriquen un any més el conveni de col·laboració

 

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida i Fruits de Ponent estudiaran aquest 2019 fòrmules que ajudin a difondre entre la població els valors saludables de la fruita de pinyol. Així ho han acordat ambdues entitats en una nova signatura del conveni a través del qual Fruits de Ponent aporta una col·laboració econòmica de 1.100 euros a l’entitat.

Elvira Fernández, Directora de l’IRB Lleida, i Sebastià Escarp, President de Fruits de Ponent, van acordar obrir noves línies de col·laboració que permetin que equips d’investigació de l’IRB puguin incloure la fruita de pinyol entre els seus estudis, per tal d’analitzar els efectes saludables de la mateixa.

Fruits de Ponent col·labora des de fa anys amb l’IRB Lleida

  • Josep Presseguer, Sebastià Escarp i Elvira Ferández, director de l'IRBLleida.